Η Milena... Espresso Girl !!!

 Γεννήθηκε στη Σερβία, μεγάλωσε στο Ναύπλιο και ονειρεύεται να γίνει δημοσιογράφος

Η Μιλένα Αμπράμοβιτς έγινε γνωστή για τις ραδιοφωνικές εκπομπές της στον Alpha Σερρών, μέσα από τις οποίες ψυχαγωγούσε το κοινό της παίζοντας μουσική. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, το βιογραφικό της είναι εντυπωσιακό. Είναι 22 χρόνων και ήδη έχει δουλέψει ως dj σε μαγαζιά, ως μοντέλο παίρνοντας μέρος σε επιδείξεις μόδας, σε βιντεοκλίπ ή σε φωτογραφίσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς και ως ραδιοφωνική παραγωγός, ενώ υπήρξε και μέλος σε πάνελ εκπομπών.

Η Μιλένα γεννήθηκε στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, μεγάλωσε στο μαγευτικό Ναύπλιο, ενώ πλέον ζει στη Θεσσαλονίκη, όπου κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: Σπουδάζει δημοσιογραφία. Μεγάλη αγάπη της είναι η μουσική και ακολουθεί η Μίλι, το σκυλάκι της! Λατρεύει τη γυμναστική και όσο ελεύθερο χρόνο διαθέτει προσπαθεί να τον αξιοποιεί είτε διασκεδάζοντας με φίλους είτε διαβάζοντας βιβλία.



ΣΠΟΥΔΕΣ: Δημοσιογραφία.

 

ΣΤΟΧΟΣ - ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να τελειώσει τις σπουδές της, ώστε να μπει με περισσότερα εφόδια στον χώρο των media και να καταφέρει να γίνει μια καταξιωμένη δημοσιογράφος - παρουσιάστρια.

 

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Δεν κρατάει κακίες. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την περάσει με κακή διάθεση.

 

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Τρώει αρκετά! Λατρεύει το φαγητό, μετά όμως την πιάνουν... τύψεις.

 

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Το χιούμορ της.

 

 

ΣΤΕΚΙ: Οπου δουλεύουν οι φίλοι της ή σε μαγαζιά γνωστών της επιχειρηματιών, γιατί θέλει να τους στηρίζει.

 

ΦΛΕΡΤ: Της αρέσει να είναι πρωτότυπο και με μεγάλη δόση χιούμορ.

 

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Οι ευγενικοί, ψηλοί άντρες -για ευνόητους λόγους-, με χιούμορ, θετική προσωπικότητα, οι οποίοι κυρίως ξέρουν τι θέλουν και δεν αισθάνονται απειλή από τη σύντροφό τους.

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Βόλτες με το σκυλάκι της, γυμναστήριο.

 

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Να μείνει για πάντα αιώνιο παιδί με πάθος για ζωή, να τελειώσει τη σχολή της, ώστε να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα: Μια ωραία και υγιή οικογένεια.

 

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Το Ναύπλιο, γιατί της θυμίζει τα παιδικά της χρόνια.

 

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Ως κλασική γυναίκα γκρινιάζει, δεν εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους, αλλά αν αγαπήσει κάποιον -είτε ερωτικά είτε φιλικά-, τον αγαπάει με όλη της την καρδιά.

 

 espressonews.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις