Μεταμορφώσεις Μαλλιών Με Μπαλαγιάζ: Takis Benia Hair Studio-Serres Beauty tips!

Όλα μπορούν να γίνουν.

Εάν κάναμε τηλεοπτική εκπομπή, τώρα θα έβλεπες το μήνυμα “Παρακαλούμε μην το δοκιμάσετε στο σπίτι”. Δεν αστειευόμαστε, γιατί το μπαλαγιάζ δεν είναι όπως μια απλή βαφή μαλλιών ή το να περάσεις την μπροστινή σου ρίζα.
Χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία και πρέπει να βρεις τον κατάλληλο hair expert που γνωρίζει πώς να δώσει την λύση στο πρόβλημα σου και θα λάβει πολλούς παράγοντες υπόψιν μέχρι να καταλήξει στις σωστές τεχνικές που πρέπει να εφαρμοστούν, για να αποκτήσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Για παράδειγμα, είναι διαφορετικό να έχεις όλο το κεφάλι ανταύγειες και να έχει κατέβει η ρίζα, διαφορετικό να έχει βγάλει χάλκινους τόνους το ξανθό σου, διαφορετικό να είναι εντελώς άβαφα τα μαλλιά σου και διαφορετικό να έχεις εφαρμόσει διαφορετικά χρώματα βαφές σε σημεία του κεφαλιού σου. Κάθε κεφάλι έχει διαφορετικές ανάγκες και δεν υπάρχει λύση καρμπόν για όλες.

Επίσης, δεν έχουν όλοι οι hair experts τις ίδιες γνώσεις. Καλό θα ήταν, να ζητάς να δεις προσωπική δουλειά πριν αφήσεις κάποιον να πειραματιστεί με θεαματικές αλλαγές και μεταμορφώσεις της κόμης σου.
Επίσης, θα σε συμβουλεύαμε να αποφεύγεις την βαφή στο σπίτι εκτός και αν πρόκειται για την ρίζα σου και να αφήσεις τα υπόλοιπα στους ειδικούς. Μην ντραπείς να κάνεις πολλές ερωτήσεις και να ζητάς διευκρινήσεις για το πόσα sessions θα χρειαστούν.
Μετά από αυτά τα ολίγα…δες τις πιο θεαματικές αλλαγές με μπαλαγιάζ, που εντοπίσαμε στο  

Μετά από αυτά τα ολίγα…δες τις πιο θεαματικές αλλαγές με μπαλαγιάζ, που εντοπίσαμε στο pinterest.
















https://www.thecover.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις