Νυφικα χτενισματα προτασεις by Takis Benia !! - Hair Studio-Serres Beauty tips


 

Η κομμωτική είναι πάθος και τα νυφικά χτενίσματα  τέχνη!!!

Ο γάμος για κάθε ζευγάρι είναι κάτι μοναδικό και ξεχωριστό που έρχεται να συμπληρώσει την ευτυχία και το δέσιμο του κάθε ζευγαριού.
Τα χτενισματα για γαμο πρέπει να είναι μοναδικά και εντυπωσιακά ώστε να κάνουν την κάθε νύφη πιο λαμπερή και μοναδική σε μια τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή μέρα και νύχτα.

Το  Κομμωτηριο Τακης Βενια  με μεγάλη πείρα και  Πλήρως ενημερωμένο  σε ότι αφορά τις τάσεις στα νυφικά χτενίσματα και γνωρίζοντας πόσο απαιτητικό είναι, μπορούν να προτείνουν ένα αξιοθαύμαστο  look! και να σας δοσουν καπιες χρυσιμες συμβουλες που θα σας  θα μειώσουν  το άγχος  και θα σας κάνουν ακόμη  πιο όμορφη στην πιο όμορφη μέρα της ζωής σας!!!

  Αφεθείτε  στα χέρια των ειδικών που με την ικανότητα και την εμπειρία μας , θ’ αναδείξουμε την ξεχωριστή πλευρά της προσωπικότητας που αρμόζει στη στιγμή και είναι μοναδική και διαφορετική για κάθε νύφη.

 

Τα χτενισματα για γαμο πρέπει πάντα να τονίζουν την φυσική ομορφιά της κάθε νύφης χωρίς υπερβολές.
 

Θυμηθείτε ότι ο μινιμαλισμός και η απλότητα σας κάνει πάντα να ξεχωρίζετε υπογραμμίζοντας την τρυφερότητα σας.

 
.Οι γυναίκες με μακριά μαλλιά μπορούν να διαλέξουν από πάρα πολλά χτενίσματα. Η κλασσική επιλογή είναι με τα μαλλιά σηκωμένα ψηλά, συμπληρώνοντας την κλασσική εικόνα της νύφης.

 
Αλλά και με τα κοντά μαλλιά είναι δυνατό να φτιαχτεί ένα πραγματικό θαύμα. Τα χτενίσματα για τα κοντά μαλλιά θα γίνουν πολύ όμορφα με στράς, κολιέ και τιάρα. Μην χρησιμοποιήσετε πολλές διακοσμήσεις, ακολουθήστε την ιδέα του μινιμαλισμού. Τα λουλούδια στο χτένισμα της νύφης πρέπει να συνδυαστούν με τις λεπτομέρειες στο φόρεμα ή στο κουστούμι του γαμπρού, για παράδειγμα με το μπουκέτο, τα κοσμήματα ή το χρώμα του νυφικού.

  Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις καλό θα ήταν να μην ξεχνάτε να ακολουθείτε τις λεπτομέρειες που υπάρχουν στο φόρεμα σας, την ανθοδέσμη ακόμα και το χρώμα του νυφικού, ώστε να υπάρχει μια συνοχή μεταξύ του χτενίσματος αλλά και της γενικότερης διακόσμησης του γάμου.

 

  Για είστε όσο το δυνατόν πιο περιποιημένη και άρα να αισθάνεστε άνετα την ημέρα του γάμου σας που είναι τόσο σημαντική και μοναδική, θα πρέπει να έχει υπάρξει μια προετοιμασία του εαυτού σας.

 Αυτό θα πρέπει να έχει ξεκινήσει τουλάχιστον 6 μήνες πριν την ημέρα του γάμου σας, για να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο μέγιστο βαθμό.
Βασικός τομέας είναι τα μαλλιά.  Η επίσκεψη στο κομμωτήριο κάθε 1 με 1,5 μήνα για καθαρισμό της ψαλίδας θα βοηθήσει πολύ. Καθώς και μια καλή ενυδατική μάσκα μαλλιών ή κάποια άλλη πιο εξειδικευμένη θεραπεία, εάν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Θα πρέπει επίσης εάν έχετε αποφασίσει να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας, να το κάνετε  αρκετό καιρό πριν την ημέρα του γάμου σας, 

 Κλείστε το ραντεβού σας νωρίτερα, 1-2 μήνες πριν το γάμο. Τη μέρα του γάμου πρέπει να αρχίσετε να φτιάχνετε το χτένισμα 3-5 ώρες πριν την τελετή του γάμου, για να έχετε χρόνο. 

Εκείνο που θα επιλέξετε για εσάς από τα χτενισματα για γαμο πρέπει να ταιριάζει με την προσωπικότητα σας αλλά κυρίως να σας κάνει να νιώθετε όμορφα και άνετα σε μια μέρα που θα θυμάστε για πάντα με νοσταλγία και χαρά.

Καλό είναι να ακολουθούμε την μόδα μόνο όταν μας αντιπροσωπεύει και όχι να την ακολουθούμε τυφλά χωρίς να την φιλτράρουμε πρώτα.

Διαλέξτε ότι είναι καλύτερο για εσάς με την βοήθεια των ειδικών αλλά και το προσωπικό σας στύλ.

Κλείστε ραντεβού για το δικό σας νυφικο χτενισμα

 .

F.B Τακης Βενια

 ΤΑΚΗΣ & ΒΕΝΙΑ Κομμωτηριο

2321051290

ΤΙΜΕΣ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ  


Α)

 Νυφικό Χτένισμα+2 δοκιμαστικά Νυφικού Χτενίσματος
Δωρο χτενισμα συγγενικου προσώπου
απο 170 ευρ.


Β)
Νυφικό Χτένισμα+2 δοκιμαστικά Νυφικού Χτενίσματος
Δωρο χτενισμα συγγενικου προσώπου
Νυφικό Mακιγιάζ + δοκιμαστικό Νυφικού Mακιγιάζ
απο 280 ευρ.

Για οτιδήποτε ανάγκες - επιθυμίες σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας θα χαρούμε να τα πούμε,,απο κοντά..


 

Νυφικα χτενισματα προτασεις by Takis Benia 

Gallery..!!.facebookΤακης Βενια


 


συμβουλές για τη νύφη πριν το γάμο!


  Έχετε συνεχώς μαζί σας ένα νεσεσέρ "πρώτων βοηθειών" με concealer, πούδρα, κραγιόν ή lip gloss, μαντηλάκια, καραμέλες για καθαρή αναπνοή, ένα δείγμα του αρώματος σας και αποσμητικό και τέλος ένα μίνι κιτ ραψίματος (για άμεση διόρθωση ρούχων όπως ένα σκίσιμο ή ένα πεσμένο κουμπί).

  Είναι πολύ βασικό τα παπούτσια που θα επιλέξετε για εκείνη την ημέρα να έχουν αντιολισθητική σόλα και να τα έχετε φορέσει μέσα στο σπίτι αρκετές ώρες για να ανοίξουν. Επίσης καλό είναι να έχετε μαζί σας ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια πιο χαμηλά ή εναλλακτικά πάτους από σιλικόνη, φορώντας τους είτε από την αρχή, είτε μαζί σας εφεδρικά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
  Την ημέρα του γάμου φάτε ελαφριά, μην πιείτε αλκοόλ και μην πιείτε πολύ νερό. Θα είναι πολύ δύσκολο να διακόψετε την τελετή για να πάτε στο WC!


  Την προηγούμενη ημέρα χαλαρώστε, αν είναι δυνατόν σε ένα spa για μασάζ, είτε κάνοντας κάτι που σας ευχαριστεί. Βασικό είναι να έχετε κοιμηθεί ένα 8ωρο τουλάχιστον.

 Μην κάνετε αλλαγές επάνω σας τις τελευταίες ημέρες για τις οποίες δεν είστε σίγουρη. (π.χ. αλλαγή χρώματος μαλλιών ή κόμμωσης, self tan κτλ)

Να έχετε επιλέξει τους επαγγελματίες που θα σας επιμεληθούν αρκετό διάστημα πριν. (π.χ. κομμωτή 2-3 μήνες, make up artist 1-2 μήνες τουλάχιστον).

 

 Το άγχος και ο εκνευρισμός είναι φυσιολογικά συναισθήματα, προσέξτε όμως να μην τα ξεσπάσετε στον καλό σας, διότι πολύ πιθανό και εκείνος τα ίδια περνάει.

 Μην κάνετε στερητικές δίαιτες διότι τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά και στην εξωτερική σας εμφάνιση με κομμένο πρόσωπο ή νυφικό που είναι φαρδύ αλλά και στην υγεία σας με σωματική αδυναμία. Όπως επίσης μην επαναπαύεστε και τρώτε περισσότερο απ' το συνηθισμένο διότι και πάλι θα έχετε πρόβλημα με το φόρεμα σας.

 Φροντίστε να απέχετε από φασαρίες και παρεξηγήσεις μεταξύ συγγενών ή φίλων, το οποίο είναι κάτι που θα σας εκνευρίσει και θα σας στεναχωρήσει και θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία σας.


  Τις δύο εβδομάδες πριν το γάμο φροντίστε να κοιμάστε ένα 8ωρο τουλάχιστον και να πίνετε πολύ νερό, τα οποία θα σας δώσουν απίστευτη λάμψη!

 

Φροντίστε να υπάρχει μέσα στο αυτοκίνητο που θα σας πάει στην εκκλησία μια λευκή καλόγουστη ομπρέλα ή/και μιας καλής ποιότητας εσάρπα, που θα φανούν χρήσιμες σε περίπτωση που αλλάξει ξαφνικά ο καιρός, ιδιαίτερα αν παντρεύεστε από Φθινόπωρο μέχρι Άνοιξη.

Για να είστε όσο το δυνατόν πιο περιποιημένη και άρα να αισθάνεστε άνετα την ημέρα του γάμου σας που είναι τόσο σημαντική και μοναδική, θα πρέπει να έχει υπάρξει μια προετοιμασία του εαυτού σας. 

Εξίσου σημαντικός τομέας με τα μαλλιά είναι το πρόσωπο. Επίσης 6 μήνες πριν καλό θα είναι να ξεκινήσετε τους καθαρισμούς στο δέρμα σας και τις ενυδατώσεις. 

Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα καθημερινά, εξειδικευμένη για τον τύπο του δέρματος σας, καθώς και μια ενυδατική μάσκα προσώπου μια φορά την εβδομάδα, χωρίς να ξεχνάτε την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. 

Αν το δέρμα σας υποφέρει από ακμή ή κάποιο άλλο πρόβλημα τότε καλό θα είναι να απευθυνθείτε στον δερματολόγο σας για μια εξειδικευμένη θεραπεία από νωρίς.

Αυτό το κομμάτι της περιποίησης του δέρματος σας από νωρίς, θα αποφέρει σαφώς πολύ καλύτερα αποτελέσματα στο κομμάτι του νυφικού μακιγιάζ που θα κάνετε.

Ένα ακόμη βασικό σημείο που πρέπει να δώσετε σημασία είναι τα πόδια, ειδικά εάν σκοπεύετε να φορέσετε κοντό νυφικό ή φόρεμα στη δεξίωση. 

Προτιμήστε να κάνετε αποτρίχωση και όχι να χρησιμοποιήσετε ξυράφι, για να μην υπάρχει ο κίνδυνος να κοπείτε και να αφήσει σημάδι.

  Ένα καλό πεντικιούρ είναι βασικό, όχι μόνο στα νύχια αλλά και στις φτέρνες και σε όλα τα σκληρά σημεία του ποδιού σας. Μόνη σας μπορείτε να κάνετε απολέπιση στις πατούσες μια φορά την εβδομάδα, καθώς και να χρησιμοποείτε μια καλη κρέμα ποδιων για ενυδάτωση, σε συνδυασμό με καλτσάκια που θα φοράτε το βράδυ μετά την εφαρμογή της κρέμας.

  

 

 

Και η ώρα η καλή!!!





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις